Vážení a milí, je to konečně tady, chystáme se ohlédnout za celým našim pandemickým rokem a při té příležitosti poděkovat všem těm, kteří se s námi pustili do pomoci.

Když píšeme všem, myslíme opravdu všem a tedy každému z osmi desítek dobrovolníků, kteří se nezalekli covidu a šli do akce.

Naše činnost měla mnoho podob, někteří dobrovolníci v první vlně pomáhali jednotlivým seniorům, jiní rekonstruovali prostory Kavárna – palačinkárna Na Cestě, pobočný spolek Slunečnice, z.s. a sociálně rehabilitačních dílen klientů Slunečnice, z.s., další šili roušky nebo jinak hmotně přispěli, mnozí na podzim přispěchali do domovů seniorů, nebo k lidem bez domova, pár z nich sedělo v kancelářích a staralo se o administrativu a jiní potěšili seniory o Vánocích při krásné akci #sirimVaclava. Každý přispěl jak mohl a uměl, někdo pár hodinami, někdo stovkami hodin, ( za celý rok jich dobrovolníci odpracovali víc jak 4000, uf! ) ale díky nim všem a jejich neutuchající energii jsme náročnou dobu mohli zvládnout.

S velikým potěšením Vás tímto zveme na slavnostní poděkování, které se uskuteční 24.6. v 16:00 ,,před rogalem“. Věříme, že je skutečně důležité ukázat si navzájem, že dobrovolnictví má smysl, a že si vážíme těch, kteří v pandemickém roce riskovali.

Těšíme se na Vás, přijďte se za námi podívat, potěšit se dětským sborem ze ZUŠ a malým hudebním překvapením od studentů KVD na DAMU. Na tomto odkazu se můžete podívat na naše pandemické dobrovolníky a přečíst si o nich pár řádků 🙂. (Ještě stále doplňujeme, ale brzy bude stránka hotová:)

Opatrujte se a za dva týdny na viděnou 🙂
Doubravka Dostálová